Zoeken

Reserveren zaalruimte

Voor het reserveren van zaalruimte (niet voor bruiloften en partijen) kunt u contact opnemen met de beheerders van de Huizen van de Wijk:

 

HvdW Rivierenbuurt
Telefoonnummer: 020 8204492.
E-mailadres:
beheerhvdwr@woor.nl

HvdW De Pijp
Özcan Basyigit is aangesteld als locatieleider van Combiwel. U kunt contact met hem opnemen over verhuur en beheerstaken via:

telefoonnummer: 0651296274.
E-mailadres: o.basyigit@combiwel.nl

HvdW Olympus
Voor alle vragen omtrent gebruik van ruimtes en activiteiten in MFC Olympus kunt u contact opnemen via:

telefoonnummer: 020 6796825.

Algemeen telefoonnummer Olympus van maandag t/m vrijdag van 08.45-17.00 uur:
06 53839053.
E-mailadres:
hvdw.olympus@soozamsterdam.nl
 
HvdW Buitenveldert
Telefoonnummer: 020 6422835.
E-mailadres: 
receptie@mfcbinnenhof.nl

 
Hvdw Lydia
Telefoonnummer: 020 6629497.
E-mailadres:
info@buurthuislydia.nl

Heeft u zaalruimte nodig voor een bewonersinitiatief (voor en door buurtbewoners), dan kunt u contact opnemen nemen met de programmacoördinator of locatiegebonden buurtwerker van de Huizen van de Wijk.

Wie is online

We hebben 10 gasten en geen leden online

Huis van de Wijk Olympus


Hoe werkt SOOZ
SOOZ ondersteunt groepen die de leefbaarheid van hun woonomgeving willen verbeteren. Ook organiseert SOOZ activiteiten om buurtbewoners actief bij hun leefomgeving en medebewoners te betrekken. Dit kan SOOZ in z'n eentje doen, of in samenwerking met andere organisaties.
Door mensen bijeen te brengen, bijvoorbeeld tijdens schouwen, buurtoverleggen en natuurprojecten, wordt gewerkt aan het verbeteren van de leefbaarheid en het verbinden van bewoners en daarmee het vergroten van de sociale samenhang.

SOOZ vernieuwt
Stichting SOOZ is aan het vernieuwen. De vernieuwing van SOOZ komt ook tot uiting in onze nieuwe naam. We blijven SOOZ, maar het staat vanaf nu voor Sociaal Ondernemend Opbouwwerk Zuid.

Buurtondernemingen
Stichting SOOZ is enthousiast over het artikel in het Parool van 28 juni 2011: ’Welzijnswerker eruit en de burger de baas’.
SOOZ gelooft stellig dat bewoners en ondernemers tot nu toe veel te weinig de ruimte krijgen om in ’buurtondernemingen’ zelf hun buurten te beheren en te verbeteren.

”Met de komst van de Vijf Huizen van de Wijk in stadsdeel Zuid kunnen we een forste stap maken met de ontwikkeling van ’buurtondernemingen’ en ondernemingszin bij onze bewoners. Het feit dat de regering enthousiast is over de ’buurtondernemingen’ moet voor het stadsdeel en de welzijnsorganisaties aanleiding zijn om zich hard te maken voor deze kans voor de bewoners en ondernemers van stadsdeel Zuid” aldus Jelle Houtsma, algemeen manager van Stichting SOOZ.

Stichting SOOZ zal bij het stadsdeel gaan pleiten om bij de ontwikkeling van ’buurtondernemingen’niet achteraan te gaan lopen, maar in Amsterdam als één der eerste stadsdelen te laten zien welke mogelijkheden deze kansen bieden.


<- Terug

combiwelsooslogo outline buitenveldertwoor logo